Cât de bun este telefonul Huawei P Smart 2021?

Huawei P Smart 2021 este una din primele alegeri ale celor care își doresc un telefon convenabil ca preț, dar cu dotări bune. Dar cât de bun este în realitate acest telefon? Chiar dacă este ieftin, merită el investiția sau nu?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Schimbări în procesul de fabricație al telefoanelor Huawei

Mai nou, compania Huawei a renunțat la a mai produce chip-uri pentru terminalele sale în Statele Unite ale Americii și și-a îndreptat din nou atenția către patria sa, China. Acesta este și motivul pentru care telefonul de buget Huawei P Smart 2021 folosește un procesor fabricat de un partener concetățean, iar Kirin 710A este considerat primul procesor dezvoltat în totalitate chiar de Huawei. Mai mult, de ceva vreme producătorul SMIC și divizia HiSilicon și-au unit eforturile din dorința de a comercializa în China procesoare de 14-nm și din acest motiv ar fi bine să ne pregătim sufletește pentru tot felul de schimbări pe viitor.

Cu toate că procesorul Kirin-710 original se produce pe moderna arhitectură de 12-nm și este fabricat de TSMC în Taiwan, pentru ca Huawei să devină independentă față de Statele Unite ale Americii, compania a ales sau a fost forțată să revină la arhitectura de 14-nm.

Cum arată telefonul Huawei P Smart 2021?

Carcasa telefonului Huawei P Smart 2021 este făcută din plastic, dar cu toate acestea se vede că a fost realizată cu o atenție deosebită pentru detalii. Pe de altă parte, din cauză că această carcasă are o grosime mai mare de 9 milimetri, telefonul Huawei P Smart 2021 se simte oarecum grosolan atunci când îl apuci pentru prima oară. Dar acest lucru nu este neapărat o problemă, deoarece din punct de vedere ergonomic nu influențează prea mult experiența de utilizare. De asemenea, datorită poziției camerei sale principale, acest telefon are un raport display / corp de 84.5% ceea ce nu este deloc rău pentru un terminal din clasa sa de preț. Mai mult, culorile crush green sau blush gold nu sunt nici ele de lepădat, dar nici nu are rost să punem prea mult accent pe acest aspect deoarece un astfel de telefon poate fi echipat oricând cu un set de huse Huawei P Smart 2021 din colecția noastră, care să-i schimbe radical înfățișarea.

Un telefon cu mult potențial

Huawei P Smart 2021 oferă un radio FM, dual SIM și un port audio de 3.5 mm, un detaliu foarte important pentru iubitorii de muzică. Dacă excludem sistemul de operare din ecuație, Huawei P Smart 2021, din capacitatea de stocare de 128 GB a acestui terminal, mai rămân 109 GB pentru filme, muzică, jocuri, fotografii și orice alte lucruri s-ar putea să-ți mai dorești salva pe un telefon mobil. Mai mult, dacă ajungi la concluzia că acest spațiu nu-ți este suficient, ai posibilitatea de a extinde spațiul de stocare prin intermediul uni card microSD, astfel încât el să ajungă la 512 GB. Autonomia oferită de bateria de 5000 mAh a telefon este și ea un punct forte! Ea se poate reîncărca cu ajutorul unui port USB de tip C și oferă utilizatorului multe ore de comunicare și distracție.

La capitolul software putem spune despre Huawei P Smart 2021 că vine la pachet cu un sistem de operare Android 10 și o interfață EMUI 10.1. De asemenea, patch-urile sale de securitate au fost updatate ultima oară în luna august 2020. Așa cum probabil și tu te așteptai deja, din cauza interdicției impuse de Statele Unite ale Americii companiei Huawei, nici acest terminal nu are Play Store sau Google Services. Dar în tot acest timp am învățat deja să ne descurcăm și fără acestea, motiv pentru care lipsa lor nu mai reprezintă un impediment.

Verdict: merită să investești în telefonul Huawei P Smart 2021?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Judecând după ceea ce scrie pe hârtie, dar și după testele pe care le-am efectuat pe acest terminal, Huawei P Smart 2021 este un telefon mobil cu mult potențial, care își merită investiția, mai ales pentru că nu costă o avere. De aceea, dacă dorești să cumperi pentru tine sau cineva drag un astfel de terminal, îți sugerăm să-l iei în considerare, alături de variante precum Huawei P40 Lite sau Huawei P40 Lite E pentru care, de asemenea, poți cumpăra de la nou seturi de huse Huawei P40 Lite sau huse Huawei P40 Lite E personalizate!

Pin It on Pinterest