Care este cel mai bun telefon dintre Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra?

Când vine vorba de telefoane mobile, o regulă general valabilă este aceea că terminalul mai scump este întotdeauna cel mai bun per total, mai ales când trebuie să compari mai multe dispozitive de la același producător. Astfel, oricât am încerca să justificăm o altă variantă, dacă comparăm de exemplu telefonul Samsung Galaxy S20 cu Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra, obiectiv vorbind ajungem la concluzia că Samsung Galaxy S20 Ultra este cel mai bun din majoritatea punctelor de vedere. Dar întrebarea noastră este cu cât?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Faptul că pe piața telefoanelor mobile se vând și variante mai puțin potente ale unor flagship-uri de top ne face să presupunem că există și alte motive în afară de preț pentru care un cumpărător decide să investească într-un dispozitiv mai ieftin, în loc să facă tot posibilul pentru a putea suplini diferența de bani și a cumpăra ceva net superior ca funcții. De aceea, ne întoarcem la exemplul de mai sus și ca subiect de discuție pentru acest material propunem o comparație obiectivă între Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra pentru a vedea punctele forte ale fiecărui terminal în comparație cu celelalte două variante ale sale.

Înainte de a începe însă, ținem să menționăm că dacă până la finalul articolului te hotărăști la unul din aceste trei terminale, nu uita să investești și într-un set de huse Samsung Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20+ sau huse Samsung Galaxy S20 Ultra, de la Itelmobile, special create pentru dispozitivul tău preferat.

De ce să cumperi un Samsung Galaxy S20?

Dintre toate cele trei terminale care fac subiectul articolului de față, Samsung Galaxy S20 are cea mai mare densitate de pixeli, un amănunt foarte important pentru iubitorii de jocuri, filme sau fotografie, care obișnuiesc să-și folosească terminalele pentru pasiunea lor.

De asemenea, în ceea ce privește dimensiunile, Samsung Galaxy S20 este cel mai ergonomic aparat, un lucru de apreciat atât pentru utilizatorii care vorbesc mult la telefon, cât și pentru cei mereu pe drum, obligați să-și poarte aparatele după ei întreaga zi. El are o lățime de 69.1 mm și o înălțime de 151.7 mm, car îi justifică greutatea de doar 163 g.

De ce să cumperi un Samsung Galaxy S20+?

Dacă este să vorbim obiectiv, singurul lucru la care Samsung Galaxy S20 Plus câștigă o confruntare cu celelalte două terminale din seria sa, și în special cu Samsung Galaxy S20 Ultra, este grosimea. La cei 7.8 mm ai săi, el este cel mai subțire terminal dintre toate aceste trei aparate, lucru deloc de neglijat dacă ne gândim la eleganță și rafinament.

De ce să cumperi un Samsung Galaxy S20 Ultra?

Compania Samsung nu se zgârcește niciodată când vine vorba de baterii, nici măcar în cazul terminalelor mid-range sau entry-level. Dar cu Samsung Galaxy S20 Utra a încercat și a reușit să întreacă orice așteptări când a ales să folosească un acumulator de 5000 mAh spre deosebire de cele de 4500 mAh, respectiv 4000 mAh ale celorlalte două terminale mai ieftine.

Memoria RAM este și ea o caracteristică pentru care mulți fani ai companiei Samsung preferă telefonul Samsung Galaxy S20 Ultra când vine vorba de această serie. Dintre toate cele trei terminale din familia sa, Samsung Galaxy S20 Ultra este singurul care are 16 GB, restul fiind limitate la 12 GB.

Despre camera principală a telefonului Samsung Galaxy S20 Ultra și ai săi 108 MP, o valoare cu care nu s-a mai jucat niciun producător de smartphone-uri până în prezent, s-au scris volume. Dar cât de bună este ea față de senzorii celorlalte două terminale în practică, rămâne totuși un subiect de discuție deschis.

La așa baterie, producătorii telefonului Samsung Galaxy S20 Ultra și-au permis să folosească și un display pe măsură și anume un ecran de 6.9 inchi, care deși se vede și funcționează absolut superb, își cere drepturile sale după o zi de utilizare.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

În final, întorcându-ne la fotografie, Samsung Galaxy S20 Ultra este terminalul potrivit și pentru amatorii de selfie-uri. Cu acest dispozitiv și senzorul său de 40 MP acești sunt capabili de capturi ireproșabile, cu care cuceresc fără efort rețelele sociale.

Pin It on Pinterest