Cadouri utile pentru Ziua Îndrăgostiților

A început luna februarie, luna în care dragostea este sărbătorită cu mare drag. Pe 14 februarie ne-am obișnuit de câțiva ani încoace să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților. Pe 24 februarie, sărbătorim Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Și dacă este sărbătoare, există și cadouri. De obicei îndrăgostiții oferă flori, cutii de bomboane, parfumuri, bijuterii etc. Noi venim cu o altă propunere, credem noi interesantă.

Vă propunem ca anul acesta să vă schimbați opțiunea și să oferiți persoanei iubite drept cadou un accesoriu GSM. Nu credeți că un astfel de accesoriu este foarte util? Trebuie să recunoașteți că datorită smartphone-ului puteți comunica în permanență cu aceasta, fie prin intermediul apelurilor telefonice, fie prin SMS, fie prin intermediul mesajelor de pe rețele de socializare.

Și având în vedere că smartphone-ul vă ajută să fiți în contact permanent cu ființa dragă, trebuie să-l protejați cum se cuvine. Și atât voi, cât și persoana iubită vă puteți proteja telefonul cu ajutorul unor accesorii GSM.

Este adevărat. Probabil nu vă spunem nicio o noutate. Știați deja că husele și foliile de protecție pentru smartphone sunt acceoriile care vă pot ajuta să vă mențineți telefonul în stare perfectă o perioadă cât mai lungă de timp.

Dar nu credem că v-ați gândit că acestea se pot transforma în cadouri perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete. Și nici nu credem că știați unde puteți găsi una dintre cele mai mari game de accesorii GSM de pe piață. Prin urmare, vă spunem noi.

La noi o găsiți. Pe Itelmobile.ro dacă intrați veți descoperi o mulțime de idei de cadouri. Intrați pe site-ul nostru și alegeți o husă de protecție sau o folie de protecție pentru smartphone-ul persoanei dragi. Suntem siguri că se va bucura de un astfel de cadou util.

Dacă nu știți ce model de husă sau folie să alegeți, nu vă faceți griji. În cele ce urmează vă vom da exemple de o serie de cadouri utile pentru Ziua Îndrăgostiților. Sperăm să vă ajute să faceți alegerea potrivită. Cu toate acestea, trebuie să știți că, indiferent de alegerea voastră, nu veți regreta că ați intrat în lumea noastră. Aici se găsesc produse de cea mai bună calitate, selectate cu grijă direct din China, Polonia, Korea si UK, iar prețurile sunt pentru orice buzunar.

Husa Samsung Note 8 Spigen Thin Slim Matte Blue

Husa premium slim pe care v-o propunem este confecționată din plastic de numai 0,4mm grosime. Este o carcasă care abia va adăuga grosime telefonului mobil. Va proteja spatele, lateralele și colțurile telefonului. De asemenea, va proteja și ecranul în momentul când telefonul va fi pus cu fața în jos.

Husa 360 Grade Full Cover Silicon Samsung S10 Transparenta

Această husă produsă de Upzz, este realizată dintr-un silicon moale, de calitate. De îndată ce va fi montată va oferi telefonului protecție la 360 grade device-ului. Este compusă din două bucăți față + spate care se îmbină și acoperă telefonul perfect.

Dispune de decupaje special realizate, cu atenție la detalii pentru butoane, porturile de încărcare, căști, camera etc.

Folie Silicon Protectie Ecran Originala Ringke Premium Samsung Note 8, Case Friendly, Transparenta

Dacă vreți să achiziționați o folie de înaltă calitate, aceasta poate fi o bună opțiune. În plus, veți primi 2 la preț de una. Această folie premium are propietăți anti-zgârieturi. Altfel spus, protejează ecranul de zgârieturi și șocurilor mici.

Folia este case friendly ( se potrivește cu diverse huse, acoperă doar partea dreapta a display-ului, din acest motiv se poate folosi orice husă cu această folie ). În pachet există și un kit  montaj oferit de producător pentru ca montajul să fie cât mai ușor și rapid posibil.

Folie Sticla Securizata Wozinsky 9h 3d Full Cover Samsung Note 8 Negru

Folia acoperă în întregime ecranul telefonului inclusiv partea curbată. Este special concepută pentru acest model de telefon. Odată montată va proteja ecranul telefonului la un impact frontal. Va oferi o protecție foarte bună ecranului telefonului

Acest model de folie de sticlă are lipici doar pe partea colorată, nu prezintă lipici pe toată suprafața.

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi. Faceți o surpriză plăcută ființei iubite oferindu-i un cadou util cu ajutorul căruia să-și poată proteja smartphone-ul pe care îl folosește pentru a fi în contact cu voi.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Spor la cumpărături vă dorim!

Pin It on Pinterest