Apple are acum un iPhone aproape pentru fiecare buget

Apple are acum un iPhone pentru aproape fiecare buget, variind de la 399 dolari la mai mult de 1.099 dolari, în funcție de model și de cât spațiu de stocare dorește fiecare.
Opțiunile pot fi confuze pentru o persoană care nu este la curent cu știrile despre iPhone. Pe site-ul Apple, există cinci iPhone-uri dintre care se poate alege: iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone SE, iPhone 11 și iPhone XR.
Apoi acestea se împart în mai multe modele: există două modele de iPhone 12 (iPhone 12 Mini și iPhone 12 standard) și încă două dintre iPhone 12 Pro (Pro și Pro Max). Iată ce trebuie să știi despre fiecare model.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

iPhone 12 Pro Max

Are 5G. Cu toate acestea, nu se observă la început o mare diferență în ceea ce privește viteza internetului – acest lucru are mai mult de-a face cu operatorii de telefonie și cât de repede își construiesc rețelele decât cu iPhone-ul în sine.
iPhone 12 Pro Max are cel mai mare ecran pe care Apple l-a inclus vreodată într-un iPhone, cu diagonala de 6,7 inch și are și cele mai avansate caracteristici. Camerele sale sunt mai bune decât la orice alt model, cu zoom optic de până la 2,5x (comparativ cu 2x pe iPhone 12 Pro) și cu stabilizator de imagine mai bun pentru a preveni fotografiile și videoclipurile neclare. De asemenea, are bateria cu cea mai lungă durată de viață dintre oricare dintre noile iPhone-uri Apple, cu până la 20 de ore de redare video.
iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max au margini din oțel inoxidabil, în timp ce iPhone 12 standard folosește aluminiu. Sunt disponibile pe auriu, alb, gri și albastru. Dar toate au ecrane frontale noi cu „scut ceramic”, care ar trebui să fie mai rezistente la picături.

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro dispune de 5G și este al doilea cel mai bun iPhone realizat de Apple. Compania a renunțat doar la unele îmbunătățiri ale camerei și la ecranul mai mare al iPhone 12 Pro Max. În rest, are toate dotările: obiectiv cu zoom, lidar pentru fotografii cu realitate augmentată și fotografii selfie, ecran luminos, chenare din oțel și finisaje albastru / gri / auriu / alb și până la 512 GB spațiu de stocare.

iPhone 12

iPhone 12 poate fi o alegere bună pentru fanii Apple. Dispune de 5G. Există o o mulțime de culori distractive, mai multe decât la modelele Pro, inclusiv o nuanță mai intensă de albastru, verde, roșu, alb și negru. Marginile sunt din aluminiu în loc de oțel inoxidabil. Are ecranul de 6,1 inci de aceeași dimensiune ca și iPhone 12 Pro, inclusiv strat ceramic ce se pare că este mai rezistent. În cazul acestui model s-a trecut de la display LCD la OLED, mai colorat anul acesta. Suportă toate rețelele 5G de care vom avea nevoie în viitor, încărcare wireless și multe altele. Și are obiective ultra-wide și unghi larg ca versiunile Pro, care permit încadrarea mai bine a unei scene într-o imagine, deși nu are lentilă telephoto.
În plus, nu există senzor lidar pentru realitatea augmentată mai rapidă, deși se pot utiliza în continuare aplicații de realitate augmentată. Are aceeași durată de viață a bateriei ca și iPhone 12 Pro ( aproximativ 17 ore de redare video). Nu este la fel de strălucitor ca modelele Pro, dar are o luminozitate maximă pentru videoclipurile HDR, la fel ca iPhone 12 Pro.

iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini dispune și el de 5G și iese în evidență prin faptul că este minuscul. Persoanele cu mâini mici probabil își doresc de ani buni un iPhone mai mic. IPhone SE, lansat la începutul acestui an, le-a oferit puțin din ceea ce și-au dorit, dar iPhone 12 Mini are toate caracteristicile unui iPhone 12 standard, inclusiv noul procesor A14 Bionic mai rapid, cu un display mai mic, de 5,4 inch. Dispune de aceleași camere, același ecran de calitate, același procesor, Face ID și multe altele. Dar are o durată de viață a bateriei ceva mai slabă. Apple promite până la 15 ore de redare video față de 17 pe iPhone 12 standard.
iPhone 11
Este telefonul de anul trecut, nu are 5G, dar este o opțiune bună pentru iubitorii de Iphone-uri. Are camere ușor mai vechi, dar încă excelente și un procesor rapid A13 Bionic. Dar îi lipsește rezistența la apă mai bună a modelului iPhone 12, iar ecranul nu este la fel de clar, colorat sau luminos.

iPhone XR

iPhone XR nu are 5G, dar este cel mai ieftin iPhone cu Face ID și dispune de un ecran mare de 6,1 inch la un preț accesibil. Dacă îți dorești un iPhone cu camere mai bune ar trebui să cheltuiești 100 de dolari în plus și să-ți cumpere un iPhone 11. Cu toate acestea, iPhone XR are același display ca iPhone 11, încărcare fără fir și o cameră cu unghi larg bună. Acesta este cel mai vechi iPhone din gama Apple, deci este posibil să nu mai aibă parte de actualizări de software înaintea celorlalte modele de pe această listă.

iPhone SE

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Acest model nu are 5G, dar este cel mai ieftin iPhone pe care îl poți achiziționa. Cu toate acestea, este totuși un telefon excelent. Dacă ai nevoie de un telefon cu Touch ID în loc de Face ID (deci nu trebuie să îți scoți masca) sau îți dorești doar un iPhone rapid, foarte accesibil, iPhone SE este foarte bun pentru tine.
Îi lipsesc însă unele lucruri pe care le vei găsi la celelalte telefoane, cum ar fi cameră ultra-wide, zoom optic, camere care surprind mai clar imaginile, rezistență mai bună la apă. Dacă ai nevoie doar de un iPhone nou și ai un buget limitat, acesta poate fi o opțiune bună pentru tine. În plus, s-ar putea să-ți placă mult și unele dintre caracteristicile bonus, cum ar fi încărcarea wireless.
Ce model de iPhone crezi că se potrivește bugetului tău? Pe care l-ai alege? Indiferent de opțiunea ta, trebuie să știi că echipa Itelmobile îți pune la dispoziție o gamă variată de huse Iphone 12, huse Iphone 12 Pro, huse Iphone 12 Mini, Iphone 12 pro Max, huse Iphone Iphone 11, XR sau SE.

Pin It on Pinterest