Accesorii populare pentru smartphone


Ofertei crescânde de telefoane inteligente i se alătură cea a accesoriilordin ce în ce mai avansate destinate smartphone-urilor. Acestea sunt importante pentru protejarea smartphone-urilor, contribuind totodată la prelungirea duratei lor de viață.

În acest articol, ne-am propus să vă prezentăm câteva din cele mai populare accesorii printre proprietarii de smartphone-uri, care ies în evidență datorită calității lor excepționale.

Carcase sau huse pentru smartphone

Carcasele sau husele reprezintă accesoriile cele mai căutate și achiziționate de către utilizatorii de telefonie mobilă. Și este normal, proprietarii de smartphone-uri doresc să-și protejeze dispozitivele contra șocurilor mecanice și zgârieturilor, având în vedere că acestea îi ajută să comunice cu ceilalți prin intermediul apelurilor telefonice, SMS-urilor și rețelelor sociale.

De asemenea, telefonul mobil inteligent permite utilizatorilor să aibă acces la internet, jocuri, aplicații pentru a-și organiza sarcinile zilniceși conținutul multimedia. Aceste carcase sau huse pot fi confecționate din plastic, silicon, piele, chiar și din material textil. Există huse pentru diferite modele de telefoane, de diferite stiluri, prețuri. Acestea pot fi chiar și personalizate.

Echipa Itelmobile pune la dispoziția tuturor celor interesați carcase și huse de protecție pentru smartphone pentru toate tipurile de dispozitive inteligente. De exemplu, cine intră în magazinul nostru poate achiziționa carcase și huse pentru Samsung S10, Samsung S10+, Samsung S10 Lite etc.

Folii de protecție pentru ecran

Fără îndoială, ecranul sau display-ul reprezintă o parte fundamentală a unui telefon mobil inteligent. Ecranul tactil este folosit pentru realizarea tuturor acțiunilor. Pentru vizualizarea în cele mai bune condiții a aplicațiilor este necesar ca ecranul să fie protejat contra zgârieturilor și deteriorărilor.

Producătorii de telefoane inteligente folosesc ecrane de mare rezistență și aplică cea mai recentă tehnologie pentru display-ul telefoanelor, însă se recomandă întotdeauna o protecție suplimentară.

Aceasta poate fi oferită de foliile de  protecție pentru ecran care, datorită calității superioare garantează o transparență de aproape 100% și durabilitate. Este important să se achiziționeze un produs cu o aderență ușoară și care să aibă stabilitate pe ecran.

Itelmobile pune la dispoziția tuturor celor interesați folii de protecție pentru toate tipurile de smartphone. Așadar, intrând în magazin proprietarii de smartphone pot achiziționa folii de protecție pentru Samsung Note 8, Samsung S10 Lite etc.

Căști stereo Bluetooth

Smartphone-urile permit utilizatorilor să se bucure de conținut multimedia pe aceste dispozitive. Producătorii de căști stereo Bluetooth au devenit aliați ai utilizatorilor de telefoane mobile, care se bucură de faptul că pot asculta și vedea video-uri cu sunet de înaltă calitate, prin intermediul acestui accesoriu care se conectează wireless la  smartphone. În plus, aceste căști sunt, de asemenea, folosite în mod regulat pentru recepționarea și efectuarea apelurilor telefonice. Acestea au și alte caracteristici interesante, elimină zgomotul de fundal. În plus, sunt fabricate astfel încât să fie confortabile atunci când sunt plasate în ureche.

Handsfree

Este vorba de o combinație de căști și microfon cu difuzoare pentru una sau ambele urechi. Evident, acesta din urmă este recomandat deoarece va oferi o calitate superioară sunetului. Deoarece sunt conectate la telefon printr-un cablu, căștile handsfree diferă de căștile Bluetooth. În prezent, în majoritatea țărilor există prevederi legale care interzic celor care conduc mașina să vorbească la telefon, dacă nu mâinile libere. Așadar, este esențial ca cei care conduc să-și achiziționeze un set de căști.

Card Microsd

Cele mai multe smartphone-uri au un slot de obicei situat pe marginea telefonului, pentru a introduce așa-numita cartelă microSD, a cărei utilizare este de a spori capacitatea de memorie pentru stocarea datelor din telefon. Există carduri între 512 MB și 64 GB, deși printre cele mai bine vândute sunt 16 GB și 32 GB. Pe măsură ce smartphone-urile au din ce în ce mai multă memorie internă, cererea de microSD-uri a mai scăzut, dar există utilizatori care depășesc spațiul de stocare de care dispune telefonul. Prin urmare, aleg să-și acchiziționeze un card pentru a putea salva fotografiile, video-urile, fișierele pe card.

Acestea sunt doar câteva dintre accesoriile populare pe care le puteți achiziționa pentru telefonul inteligent. Intrați în magazinul nostru pentru a cumpăra accesorii GSM la un preț real, cât mai accesibil pentru voi. De asemenea, vă invităm să faceți parte din comunitatea noastră pentru a afla cele mai noi informații despre accesoriile GSM.

Pin It on Pinterest