4 Motive pentru care să-ți cumperi un telefon mobil Huawei P30 Pro

Se spune despre Huawe P30 Pro că este cel mai bun telefon mobil high end lansat vreodată de compania chineză. Pe lângă camera senzațională, el vine la pachet cu o mulțime de funcții atractive atât pentru gameri, cât și pentru cei care doar își doresc un telefon performant. De aceea, în continuare, te invităm să afli care sunt acestea și ce credem noi despre utilitatea lor?

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

De ce este Huawei P30 Pro cel mai bun telefon mobil lansat vreodată de Huawei?

 

#1 Este dotat cu cea mai bună cameră de pe piață

 

Camerele montate pe telefonul Huawei P30 Pro lucrează în echipă. Astfel, cu ajutorul camerei principale de 40MP Huawei Super Spectrum împreună cu camera de 20MP ultra wide-angle lens, cea de 8 MP cu optical telescope zoom și camera pentru fotografiile portret poți imortaliza scene dificil sau chiar imposbil de capturat până în prezent.

 

În partea din față, pentru cei care iubesc un selfie bine făcut, Huawei P30 Pro oferă o cameră de 32MP cu a deschidere f/2.0 care poate filma full HD și HDR, perfectă pentru rețelele sociale.

 

De aceea, cu așa specificații, Huawei P30 Pro oferă pe departe cea mai bună cameră de pe piață comparat nu doar cu produsele lansate de aceeași companie, ci și cu cele ale firmelor cu care se află în competiție. În plus, există două funcții care nouă ne-au atras atenția în mod special:

 

・Zoom-ul telescopic

 

La ce ai nevoie de 50x zoom digital alcătuit din 10x hybrid zoom și 5x zoom optic? Ei bine, pentru a vedea ceea ce ochiului uman nu-i este cu putință.

 

・Fotografia pe timp de noapte

 

Una din cele mai remarcabile funcții ale acestui telefon este modul de noapte pentru fotografii. În comparație cu predecesorul său P20 Pro progresele sunt evidente, iar funcția îți permite să obții imagini clare și luminoase pe timp de noapte chiar și fără utilizarea surselor de lumină externe, precum flash-urile.

#2 Procesorul și sistemul de operare permit performanțe de neegalat

 

Ultima generație de procesor Kirin 980 Octa-core combinată cu EMUI 9.1 oferă utlizatorilor telefonului Huawei P30 o experiență nemaiîntâlnită până în prezent. Astfel, multitasking-ul devine accesibil, iar aplicațiile și jocurile video rulează fără probleme în cele mai mari detalii video.

 

Huawei P30 Pro este dotat cu un display de 6.47 inch OLED cu o rezoluție de 2340 x 1080, ideală pentru o sesiune de gaming mai mult decât satisfăcătoare. În plus, culorile ecranului oferă o experiență vizuală încântătoare.

 

Tot pentru cei care își cumpără un telefon performant de dragul distracției, Huawei P30 Pro a fost echipat și cu un set de boxe ce redau sunetul la cele mai înalte standarde.

 

#3 Bateria puternică nu te lasă în momentele dificile

 

Nu puteam vorbi de un telefon performant dacă acesta nu era dotat și cu o baterie pe măsura performanțelor sale video și audio. Huawei P30 Pro este dotat cu o baterie de 4200 mAh care te ajută să treci cu bine peste întreaga zi nefăcând economie de la utilizarea telefonului.

 

De asemenea, nu trebuie să-ți faci prea multe griji când dispozitivul tău a rămas fără energie deoarece și-o recapătă rapid prin funcția de încărcare sau dimpotrivă, când ai destulă și pentru alții, o poți împărți cu alte telefoane cu încărcare wireless.

#4 Design-ul rafinat atrage toate privirile

 

Când vine vorba de gust, asiaticii excelează la capitolul culoare. Gama de culori pastelate, inspirate din natură, cu reflexii metalice sunt fără doar și poate un atu al telefonului Huawei P30 Pro. În plus, carcasa solidă, rezistentă la praf și apă te îmbie să folosești aparatul imediat ce-l scoți din cutie.

 

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Certificatul de garanție al telefonului Huawei P30 Pro promite că proprietățile terminalului se vor păstra intacte în timp exact așa cum arată în mod original. Însă, un plus de protecție nu strică niciodată și de aceea merită să arunci o privire la colecția noastră de huse Huawei P30 Pro. Suntem lideri de piață în materie de huse și la noi poți găsi produse pentru orice tip de telefon, inclusiv, huse Huawei P30 Lite sau P30. Cu aceste huse personalizate special create pentru telefonul tău poți da un aer de unicitate aparatului tău, dar în același timp îl poți feri și de inevitabil.

Pin It on Pinterest