3 Accesorii de top pentru noul tău iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Max

Dacă ești în pas cu tendințele și ultima ta achiziție în materie de telefoane mobile constă în oricare din cele trei modele iPhone 11 lansate de Apple anul acesta, îți propunem următoarea listă de accesorii cu care nu doar să-i oferi terminalului tău un plus de protecție, dar și să te bucuri de o experiență de utilizare îmbunătățită.

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

 

Ce accesorii se potrivesc de minune noului tău telefon iPhone 11 indiferent de modelul său?

 

#1 O husă personalizată

 

Dacă există un domeniu la care cu adevărat excelăm ca magazin online pe piața GSM din România, acela este cu siguranță reprezentat de husele personalizate. Gama noastră de huse personalizate cuprinde cele mai variate modele pentru toate tipurile de telefoane mobile existente la ora actuală.

Doar la noi poți să-ți personalizezi telefonul iPhone 11 sau iPhone 11 Pro cu un set de huse exact așa cum ți le-ai imaginat. Aici tu ești designer-ul, iar când vine vorba de modelul huselor, cerul este limita. Îți poți personaliza telefonul îmbrăcându-l în poza preferată cu tine și jumătatea ta, sau pur și simplu îi poți transforma carcasa într-o explozie de lumină și culoare care să atragă toate privirile celor din jur.

La capitolul huse, tot la noi poți găsi și accesorii de top, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și anume, huse marca Spigen sau Ringke care vor da terminalului de care dispui încă un motiv pentru a fi admirat. Spigen este un brand american recunoscut în întreaga lume pentru husele, carcasele, ecranele de protecție și multele sale accesorii GSM. Acestea, în combinație cu telefonul tău iPhone 11 se vor transforma într-un duo american de toată frumusețea. Ringke pe de altă parte, îți poate blinda la propriu telefonul făcându-l să arate ca un terminal numai bun de luat într-o expediție exotică și pe care te poți baza în orice moment din zi sau din noapte fără teama de a-l zgâria.

 

#2 O folie de protecție

Oricât de inovatoare ar fi celelalte elemente care alcătuiesc un telefon mobil, nimic nu se compară în cele din urmă cu frumusețea unui display curat ca lacrima. Sticla netedă și fără imperfecțiuni a terminalelor proaspăt scoase din cutie este unul din acele detalii care te fac să te simți cu totul și cu totul special când folosești un telefon nou. Și de ce să nu-l păstrezi  așa pentru totdeauna dacă ți se oferă șansa?

Pentru ca nimic din lume să nu știrbească frumusețea noului tău telefon iPhone 11, îți propunem ca încă dinainte de prima folosire să-l echipezi cu o folie de protecție de cea mai bună calitate care să-l țină la distanță de orice risc.

Diferența dintre un ecran perfect curat și unul cu zgârieturi constă doar în existența unei folii de protecție. Și oricât de mult ți-ai proteja telefonul, tot vine la un moment ceasul rău când îl bagi în geantă sau în buzunar alături de chei și tot efortul de până atunci se duce dintr-un foc pe apa sâmbetei. Cu o folie de protecție însă, nu numai că îți protejezi telefonul și îl păstrezi exact așa ca în momentul în care era proaspăt cumpărat, dar în cazul în care te plictisesti de el la un moment dat și vrei să-l schimbi pe altceva, îi crești valoarea la revânzare.

 

#3 Un set de boxe portabile

 

Ai chef de o petrecere spontană imediat după orele de program? Conectează prin bluetooth un set de boxe portabile de la Itelmobile la telefonul tău iPhone 11 și setting-ul este gata! Cu muzica potrivită chiar și cel mai mohorât birou se transformă într-un ring de dans la fel de bun ca în orice club. Iar dacă ești înconjurat și de colegi de gașcă, atmosfera e asigurată!

👍 Profita acum de oferta! Ai 10% reducere cu codul RED10 la comenzile plasate pe www.itelmobile.ro 🛒

Mai ales dacă ai avut mult de lucru la birou în ziua respectivă și ți-au lipsit momentele de răgaz în care să-ți verifici rețelele sociale din cinci în cinci minute, înseamnă că bateriei telefonului tău i-a rămas mai mult decât suficientă energie cât pentru a alimenta o petrecere sănătoasă. Așa că nu mai sta pe gânduri! Dispui de accesoriile potrivite? Atunci distrează-te!

Pin It on Pinterest